[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Lainaa 100 euroa nopeasti

100-euro-bills-beside-mastercard-210745

Onko sinulla tarvetta saada pikavippi nopeasti? Netissä on paljon erilaisia lainapalveluja, joiden kautta on mahdollista saada lainaa 100 euroa tai enemmänkin. Yleensä pikavippien määrät vaihtelevat 50 eurosta ylöspäin ja ne maksetaan kerralla takaisin lainantarjoajalle. Pikavippi 100 euroa haetaan syöttämällä toivottu lainasumma eli 100€ ja täytetään muut vaaditut tiedot.

Lainaa 100 euroa voi saada monesta paikkaa

Jotta 100€ suuruisen lainan voi saada, täytyy hakijan olla ensinnäkin täysi-ikäinen. Yleensä pikavippien saamiseen riittää 18 vuoden iän, mutta joissain paikoissa hakijalta voidaan vaatia jopa 21 vuoden ikää. Tämän lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja hänellä tulee olla verkkopankkitunnukset, joiden avulla hakija tunnistautuu palvelussa ja todistaa näin henkilöllisyytensä. Hakijalla tulee olla myös suomalainen matkapuhelinnumero, johon hakija saa vastauksen lainan myöntämisestä tai sen kielteisestä lainapäätöksestä. Näiden lisäksi hakijan luottotiedot tarksitetaan aina, eli hakijalla ei saa olla luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Periaatteessa lainaa ilman luottotietoja on mahdotonta saada.
100 vippi on nopea saada, sillä monet luotonantajat voivat siirtää lainasumman tilille jopa minuuteissa sen hakemisesta. Jos sinulle on tärkeä saada 100e laina heti, kannattaa selailla netin eri vaihtoehtoja, sillä parhaimmat pikavippifirmat pystyvät antamaan lainaa todella nopeasti huolimatta siitä, onko kyseessä esimerkiksi viikonloppu tai vaikkapa keskiyö. Monelle on tärkeää saada lainaa 100 euroa heti, sillä jos maksettavana on esimerkiksi erääntyvä lasku tai jokin yllätävä meno, vaikkapa jääkaapin hajoaminen, ei aikaa rahojen odottelemiseen ole. Onneksi netissä on paljon erilaisia pikavippipaikkoja, joissa rahojen välittämisen nopeuteen on panostettu ja esimerkiksi sata euroa on mahdollista saada lähes välittömästi käyttöönsä.

Lainaa 100 euroa edullisesti

Mistä on sitten mahdollista saada pikalaina 100 euroa kaikkein edullisemmin? Pikalainaa ottaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös sen kuluihin. Toisinaan uusille asiakkaille on tarjolla lainaa ilman kuluja ja korkoja, eli enimmäisen lainan saa käytännössä täysin ilmaiseksi. Näin ollen, jos otat lainaa 100e, maksat vain tuon 100 euroa takaisin, eikä sinun tarvitse maksa yhtään mitään muita lisäkuluja. Jos näet tällaisen uuden asiakkaan edun, kannattaa se ehdottomasti hyödyntää. Kiinnitä siis huomiota lainan kuluihin ja korkoihin. Mitä isommat ne ovat, sitä kalliimmaksi laina tulee. Esimerkiksi 100e laina voi kaikkien kulujen jälkeen ollakin 150 euron hintainen. Tämän vuoksi kulujen huomiointi on oleellinen osa lainanhakuprosessia. Myös kaikki mahdolliset piilokulut kannattaa tarkistaa ja lukea muiden hakijoiden kokemuksia.
100 pikavippi kuuluu monen lainayrityksen vakiotarjontaan. Vaikka nykyisin suosioon ovatkin nousseet myös isommat lainasummat ja kulutusluotot, joissa lainahaarukka alkaa aina 2000 eurosta ylöspäin, ovat perisnteiset pikavipit pitäneet pintansa. Miksi sitten kannattaa ottaa ennemmin pikalaina 100e kuin isompi kulutusluotto, josta nostaisi vähitellen vaikkapa 100 euron erissä lainaa aina kun sitä tarvitsee? Ensinnäkin laina 100 e on vielä helppo maksaa pois kerralla, jolloin siitä ei lähde juoksemaan mitään ylimääräisiä kuluja ja korkoja. Tämän lisäksi sinulle ei tule ylimääräistä houkutusta nostaa turhia lainasummia isosta kulutusluotostasi, vaan 100 laina on selkeä yksittäinen laina, joka tulee maksettua pois kerralla. Laina 100 euroa on myös miellyttävämpi maksaa pois kuin vaikkapa tuhansien eurojen arvoinen laina. Pikavippejä on myös helpompi saada kuin isoja kulutusluottoja. Ne käsitellään myös erittäin nopeasti, joten pikavippi 100 euroa heti on todennäköisempää saada kuin kulutusluotto 10 000 euroa heti. Netissä on paljon vielä perinteisiä pikavippipaikkoja, kuten eurolaina. Myös meidän sivustoltamme löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista voit hakea pikavippejä ja isompia lainoja.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!