[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Lainaa 10000 euroa nopeasti netin kautta

money-bills-currency-euros-45112

Onko sinulla harkinnassa hankkia lainaa 10000 euroa? 10000 euron suuruinen laina on aina iso päätös. Ihmiselle tulee eteen monia tilanteita, jolloin säästössä ei ole tarpeeksi rahaa, mutta isoja hankintoja täytyisi silti tehdä. Esimerkiksi 10000 euron arvoinen auto voi olla tärkeä hankkia, jotta pääsee pitkien matkojen päästä töihin. Rahaa voi tarvita myös vaikkapa remontointiin. Keittiön uusiminen tai omakotitalon kattoremontti voi vaatia ottamaan lainaa 10 000 euroa.
Myös yritykset voivat tarvita lainaa 10000 euroa moneen asiaan. Erityisesti yritystoiminnan alkuvaiheessa tarvitaan rahaa laitteiden ja varaston hankintaan, toimitilojen vuokraukseen ja henkilöstön palkkaukseen. Jos yritys haluaa laajentua, investointeihin voi mennä helposti yli 10000 euroa. Onneksi vaihtoehtoja, joista hakea 10000 laina, löytyy paljon sekä yrityksille että yksityisille henkilöille.

Mistä saada lainaa 10000 euroa

Lainan etsiminen kannattaa aloittaa netin kautta. Vertailemalla eri vaihtoehtoja pääsee jo pitkälle. Kun haluat lainaa 10000 euroa, vaihtoehtoina ovat esimerkiksi kulutusluotot, joustoluotot, luottokortti tai tiettyihin lainoihin erikoistuneet erikoislainat kuten autolainat ja remonttilainat. Jos sinulla ei ole tarvetta käyttää lainaa 10000 euroa kerralla, vaan haluaisit sen esimerkiksi varakassaksi kaiken varalta, joustoluotto voi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Siinä sinulle myönnetään laina 10000 euroa, josta voit nostaa lainaa pienemmissä erissä omaan käyttöösi aina siinä tahdissa kun sitä tarvitset. Toinen vaihtoehto voi olla luottokortti, jossa on 10 000 euron luottoraja. Sillä voi ostaa isompia ostoksia myös netin verkkomyymälöissä.

Suositut lainayritykset kuten Nordcredit ja Gf Money Consumer Finance oy

Jokainen lainanhakija haluaa, että lainayritys, josta hän ottaa lainaa on hyvämaineinen ja luotettava. Tämän vuoksi netistä on aktiivisesti etsitty esimerkiksi nordcredit kokemuksia ja gf money kokemuksia. Onkin erittäin tärkeää lukea hieman muidenkin lainanottajien kokemuksia, sillä niiden perusteella voi vetää johtopäätöksiä lainayrityksestä. On hyvä esimerkiksi selvittää, miten heidän asiakaspalvelunsa toimii, saako siihen hyvin yhteyttä ja miten joustavasti yritys suhtautuu mahdollisiin maksuongelmiin. Jos sinulla on tarvetta saada lainaa 10000 euroa, NordCredit ei ole siihen sopiva yritys, sillä se on erikoistunut pieniin pikavippeihin. Nord Credit tarjoaa vakuudettomia pikavippejä, joiden suuruus voi olla 300-600 euroa. Hakemuksen voi täyttää NordCreditin lainasivuilla ja koko lainan hakemisprosessi tapahtuu verkossa. Isompien lainojen myöntämiseen saatetaan vaatia joskus tulotodistus, mutta pienempiin pikavippeihin ei sitä tarvitse olla.

Toinen suosittu lainayritys on Gf Money Consumer Finance oy. Sillä on valikoimissaan myös isoja lainasummia, sillä se on erikoistunut tarjoamaan kattavia rahoituspalveluja sekä yrityksille että yksityisille. Sen valikoimaan kuuluvat kulutusluotot, factoring ja leasing. Kulutusluotoissa luottojen haarukka vaihtelee aina 2000 eurosta 10 000 euroon. GF Money tarjoaa joustavia maksuaikoja ja heidän lainoissa on aina maksuaikaa vähintään 24 kuukautta. Enimmäismaksuaika on 72 kuukautta. Hakija voi itse valita sellaisen maksuajan ja kuukausierän, mikä sopii hänelle parhaiten.

GF Moneyn kautta on mahdollisuus hankkia lainaa myös yrittäjien ja yritysten. Yrittäjille tarjolla ovat yrityslaina, laskurahoitus, factoring, leasing sekä myyntisaatavien ostaminen. GF Money tarjoaa joustavia ja yksinkertaisia lainoja. Esimerkiksi yrityslaina voi olla apuna, jos yritys kohtaa laskujensa maksuviiveitä. Samaan ongelmaan apuja tuovat factoring ja laskurahoitus. Jos yrityksen lähettämiä laskuja ei makseta ajallaan, se saattaa aiheuttaa ikäviä ongelmia yrityksen selviämiseen päivittäisistä ja kuukausittaisista kuluista. Avoimia laskuja vastaan voi siis hakea rahoitusta, jolloin saatavat summat saa heti käyttöönsä, eikä yrittäjän tarvitse odotella sitä, että asiakkaat maksavat laskunsa.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!