Lainaa 200 – BankSecrets

Netistä on mahdollista hankkia lainaa kaikenlaisia summia. Pikavipeiksi kutsutaan lainoja, joiden summat liikkuvat 50 – alle 2000 euron välillä. Yli 2000 euron lainoja kutsutaan yleensä kulutusluotoiksi. Moni lainayritys tarjoaa lainaa 200 euroa tai enemmänkin.

Miten saada 200e laina

Noin 200 euron suuruinen laina on vielä melko pieni, joten sen saamiseksi ei yleensä ole mitään suurempia vaatimuksia. Lainayritykset lainaavat rahaa vain täysi-ikäisille henkilöille, joten sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt saadaksesi 200 euroa lainaa tai suuremmankin summan. Toisinaan lainayritykset voivat vaatia hakijalta jopa yli 20-vuoden ikää, mutta tätä nuoremmille on myös hyvin paljon vaihtoehtoja netin lainamarkkinoilla.

Toinen vaatimus hakijalle, joka haluaa lainaa 200 heti tilille, on se, että hänellä on toimivat suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Niiden avulla hän tunnistautuu palvelussa ja ne ovat oleellinen osa lainan hakemista. Hakijalta tulee löytyä myös matkapuhelinnumero, johon päätös lainasta lähetetään. Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan yleensä myös Suomen kansalaisuutta.

Jos sinua kiinnostaa pikavippi 200e tai suurempikin summa, on myös tärkeää että sinulla on puhtaat luottotiedot. Luottotietojen tulee olla kunnossa, jos hakija haluaa saada lainaa 200e tai minkä summan tahansa. Luottotiedot tarkistetaan aina, joten tältä prosessilta ei voi välttyä ainakaan jos haluaa saada 200€ lainaa joltain viralliselta lainantarjoajalta. Toki jos sinulla ei ole puhtaat luottotiedot, voit silti saada lainaa esimerkiksi ystävältäsi. Muutenkin ennen lainan hakemista netin kautta, voi olla hyvä kysyä, voisiko ystäväsi lainata sinulle 200€ jos pystyt maksamaan sen takaisin, sillä yleensä kaverilta lainatessa välttyy kokonaan koroilta ja kuluilta.

Kuinka nopeasti 200 laina tulee tilille?

Monet haluavat saada lainaa nopeasti tilille eikä lainan odottelemiseen ole aikaa. Onneksi nykyään netissä on monta lainayritystä, jotka pystyvät myöntämään lainaa erittäin nopeasti ja sinun on mahdollista saada pikavippi 200e heti. Monet lainapaikat ovat auki ympäri vuorokauden, joten lainaa voi hakea mihin kellon aikaan vaan ja myös viikonloppuisin. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja parhaimmassa tapauksessa pikavippi 200 on tililläsi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen täyttämisestä. Jos siis haluat laina 200 euroa tai vielä enemmän, ei huolta, hakemukset käsitellään erittäin nopeasti.

Lainan takaisin maksaminen

Kun sinulla on lainaa pienempi summa eli noin 200 euroa, sen takaisin maksaminen on todennäköisesti nopeampaa ja helpompaa kuin jos sinulla olisi iso lainasumma. Pienet lainasummat kannattaa maksaa mahdollisimman pian pois, sillä tällöin säästää rahaa koroissa ja kuluissa. Toinen tapa säästää rahaa pienissä lainoissa on etsiä lainatarjouksia uusille asiakkaille. Jotkin lainayritykset tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja ja korkoja. Yleensä nämä summat ovat noin 100 euron suuruisia, mutta toisinaan ne voivat olla isompiakin. Nämä tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Voit ottaa toisesta paikkaa esimerkiksi 100 euroa lainaa ilman kuluja ja koroja ja toisesta 100 euroa lainaa tavallisena pikavippinä, jolloin säästät ainakin hieman kuluissa ja koroissa. On kuitenkin tärkeää että lainoja ei ota hirveän monesta eri paikkaa samaan aikaan, sillä niissä voi olla ajan saatossa vaikeaa pysyä kärryillä. Kannatta siis pysyä kohtuudessa ja ottaa mielellään vain yhdestä paikkaa lainaa ja maksaa se pois. Jos sinulla on juuri nyt tarvetta saada nopeasti lainaa 200 euroa, kannattaa tehdä pikainen nettivertailu eri vaihtoehdoista ja löydät varmasti niiden joukosta vaihtoehdon, josta voit saada lainaa heti tilille jo saman päivän aikana, ehkä jopa minuuteissa.