[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Mistä saada lainaa 2000 euroa

close-up-of-50-euro-money-248933

Onko sinulla tarvetta saada lainaa 2000 euroa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä artikkeli. Kerromme sinulle kaikki parhaat vinkit, mistä voit saada lainaa 2000 euroa ja mitä kannattaa ottaa huomioon näin suurta lainaa hakiessa.

Näin 2000 euron laina tulee tilillesi

2000 laina voi olla tarpeen esimerkiksi uutta tietokonetta, televisiota tai muuta kodin elektroniikkaa ostettaessa. Myös isompi lomamatka voi maksaa 2 000 €. Jos äkillinen rahan tarve iskee, lainaa voi hakea esimerkiksi kulutusluottona tai joustoluottona. Kulutusluotot ja joustoluotot on tarkoitettu juuri tämän tyyppisiin hankintoihin ja esimerkiksi remontointiin, auton tai mopon ostamiseen tai muuhun vastaavan laiseen tarpeeseen. Lainaa otettaessa sinulta ei sen tarkemmin kysellä mihin olet ottamassa lainaa 2000 euroa, vaan voit vain syöttää tarvitsemasi summan hakulomakkeeseen sen kummemmin selittelemättä.

Isotkin lainasummat käsitellään erittäin nopeasti nykyisin. Sinun ei tarvitse odotella lainapäätöstä useita päätöksiä, vaan tehokkaat käsittelytavat ja toisinaan jopa lainahakemusten käsittelyssä apuna käytettävät automaatit pystyvät antamaan päätöksen jopa minuuttien sisällä lainahakemuksesi lähettämisestä. Jos siis tarvitset lainaa 2000 euroa erittäin pikaisella aikataululla, ei huolta, on hyvin todennäköistä että saat sen, jos vain kaikki tarvittavat vaatimukset ovat sinulla kunnossa.

Mitä vaaditaan 2000 euron saamiseksi

Koska kyseessä on iso summa rahaa, lainantarjoavat haluavat yleensä varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä. Tämä tehdään pyytämällä tositteita esimerkiksi tiliotteista tai palkkakuiteista. Ne voi lähettää hakemuslomakkeen liitteenä sähköisesti, mikä nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä. Muutenkin huolellisesti täytetty lomake nopeuttaa koko prosessia, joten ole tarkkana lainahakemusta täyttäessä. Toinen asia, mikä hakijalla tulee olla kunnossa säännöllisten tulojen lisäksi, ovat tietenkin luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan aina näin isojen summien yhteydessä, joten jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, lainasta on turha haaveilla ainakaan netin lainayrityksiltä tai pankeilta. Tällöin vaihtoehdoksi jää yleensä lainaaminen ystäviltä tai perheenjäseniltä.

Miten vertailla 2000 euron lainaa

Koska 2 000 € on iso summa, on tärkeää olla tarkkana lainoja vertailtaessa. Isoissa summissa takaisinmaksuajalla ja lainan korolla on suuri merkitys ja vertailemalla eri vaihtoehtoja ja valitsemalla niistä edullisimman voi säästää jopa useita satoja euroja. Vertailemisessa voi apuna käyttää esimerkiksi netin lainavertailusivustoja. Niissä on yleensä kattava lista eri vaihtoehdoista. On myös olemassa sivustoja, jotka kilpailuttavat lainat puolestasi. Sinun tarvitsee vain täyttää tarvittavat tiedot ja lähettää ne lainavertailusivuston kautta, jolloin sivusto lähettää ne edelleen yleensä useammalle kymmenelle eri rahoitus- ja lainayritykselle. Saat niiltä vähän ajan kuluttua tarjouksia omaan sähköpostiisi tai lainasivuston verkkopalveluun ja voit valita itsellesi parhaiten sopivimman. Voit myös jättää lainan kokonaan valitsematta niiden joukosta. Tällaisen lainojen kilpailutussivuston käyttäminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Pankit ja lainayritykset maksavat kilpailutussivustolle, että heidän tarjouksensa otetaan mukaan hintakilpailuun, joten itse palvelun käyttäjälle se on täysin ilmaista. Lainan kilpailutussivuston kautta lainojen vertailu on nopeaa, sillä sinun ei tarvitse erikseen lähettää lainahakemusta useaan eri lainasivustoon ja pankkiin, vaan saat yhdellä hakemuksella useita eri tarjouksia. Tämä säästää hakijalta runsaasti aikaa ja vaivaa.

2000 euron lainan korot ja kulut

Vielä lopuksi hieman lainojen koroista ja kuluista. Tänä syksynä eli vuoden 2019 syksyllä tuli voimaan laki, joka rajoittaa lainayritysten korkojen ja kulujen suuruutta. Korkojen määräksi on rajattu enintään 20 % ja vuotuisten kulujen määräksi enintään 150 euroa. Nykyisin on siis mahdollista saada 2000 euron laina pienemmällä korolla kuin aiemmin.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!