[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Lainaa 300 euroa pikavippinä

bank-note-banknote-banknotes-bill-259251 (1)

Pikavippi 300 euroa on nopea hakea netin kautta. Pikavippejä tarjoavat monet netin lainayritykset. Vaikka kyseessä onkin vain 300 laina, on tärkeää että lainantarjoajia vertailee, sillä niiden välillä voi olla suuriakin eroja. Jos haluat lainaa 300 euroa pikaisesti, kannattaa lukea tämä artikkeli.

Miten saada 300€ laina nopeasti

Pikavippiyritykset palvelevat asiakkaitaan ympäri vuorokauden. Koska kilpailu asiakkaista on alalla kovaa, monet yritykset ovat auki päivin ja öin sekä viikonloppuisin. On siis mahdollista hakea lainaa 300 euroa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Se kuinka nopeasti lainayritys käsittelee lainahakemuksen, vaihtelee paljonkin. Suurin osa pikavippiyhtiöistä lupaa nopeaa käsittelyä. Näin ollen laina 300 voi olla tililläsi parhaimmassa tapauksessa jo minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainaa haetaan täyttämällä nopea nettihakemus jonkun pikavippiyrityksen sivuilla. Hakemuksessa kysellään sinusta perustietoja ja lainasumma sekä haluttu takaisinmaksuaika. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota, sillä toiset pikavippiyritykset haluavat, että asiakas maksaa vippinsä takaisin yhdellä kertaa. Jos siis tarvitset pidemmän maksuajan, kannattaa valita sellainen yritys, joka myöntää lainalle reilun takaisinmaksuajan. Mitä pidemmän maksuajan valitsee, sitä enemmän lainan hintaa alkavat nostamaan korot ja kulut. Siinä mielessä on kannattavaa maksaa laina takaisin yhdellä kertaa. Erityisesti pienissä summissa kuten 300 eurossa, on melko helppoa maksaa laina kerralla pois. Vippi 300 euroa voi kuitenkin vaatia myös pidemmän maksuajan, joten jos se on sinulle tärkeää, valitse takaisin maksuajaksi esimerkiksi kaksi tai kolme erää.

Korot ja kulut isoissa lainoissa

Suuremmissa lainasummissa, kuten 3000 eurossa korot ja kulut näyttelevät vielä isompaa roolia. Syksyllä 2019 astui voimaan uusi laki, joka rajoittaa pikavippiyhtiöiden keräämien korkojen ja kulujen määrää. Enimmäiskorko 3000 euron suuruisissa lainoissakin on 20 %. Jos sinulla on jo ennestään lainaa 3000 euroa, mutta olet ottanut sen isommalla korolla, kannattaa mahdollisesti yhdistää aiemmat lainasi ja hankkia yhdistelylainaa. Näin sinulta menee vähemmän rahaa korkoihin ja kuluihin. varsinkin, jos sinulla on useampi laina, jokaisesta lainasta juoksee kuukausittain erilaisia tilinhoitomaksuja, joten yhdistämällä kaikki lainat yhteen, maksat vain yhden kuukausimaksun ja pienemmän koron. Kannattaa siis harkita lainojen yhdistämistä, sillä uuden lakimuutoksen myötä suurempien yli 2000 euron suuruisten lainojen korot laskivat. Näin ollen 3000e laina, joka on otettu lakimuutoksen jälkeen on hyvin todennäköisesti halvempi kuin sitä ennen otettu laina.

Lainan kilpailutus

Jos suunnitelmissasi on 3000 laina, kannattaa ehdottomasti vertailla ja kilpailuttaa eri lainantarjoajia. Onneksi sinun ei välttämättä tarvitse tehdä sitä itse, vaan voit pyytää erilaisten lainanvertailusivustojen tehdä sen puolestasi. Syötät vain yhden lainahakemuksen niiden sivuilla ja ilmoitat toiveissasi olevan laina 3000 euroa, jonka jälkeen hakemuksesi lähetetään edelleen useille lainayrityksille ja pankeille. Tulet saamaan heiltä lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi ja voit valita niistä itsellesi parhaimman. Lainatarjouksien pyytäminen ei myöskään vielä sido sinua mihinkään, vaan jos et saa mieleistäsi tarjousta, voit aivan hyvin jättää lainan nostamatta kokonaan. Voit myös jatkaa lainojen vertailua ja kilpailuttamista jossain toisella lainasivustolla tai pyytää tarjouksia jokaiselta lainayritykseltä ja pankilta yksitellen.

Suuremmissa lainasummissa hakijalta tarkistetaan aina maksukyky ja pyydetään esimerkiksi todisteita säännöllisistä tuloista. Todisteina voivat olla tiliotteet tai palkkatodistukset. Ne voi lähettää kätevästi nettihakemuksen liitteenä tai jälkeen päin sähköpostin kautta. Myös luottotiedot tarkistetaan aina. Jos hakijalla on tiedoissaan luottohäiriömerkintä, lainaa on mahdotonta saada. Tällöin vaihtoehdoksi jää usein lainaaminen ystäviltä tai sukulaisilta. Jos kaikki on kunnossa, saat vastauksen lainahakemukseesi nopeasti ja rahat siirtyvät vikkelästi ilmoittamallesi tilille.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!