[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Lainaa 5000 euroa netistä

500-euro-bill-164537 (1)

Onko sinulla tarvetta saada lainaa 5000 euroa tai enemmänkin? Isompia lainasummia on mahdollista hakea monesta eri paikkaa. Netissä on tarjolla esimerkiksi paljon erilaisia lainayrityksiä, jotka tarjoavat isoja kulutusluottoja ja joustoluottoja ilman vakuuksia. Myös pankit tarjoavat isoja lainasummia ja jos tarvitset lainaa 5000 euroa esimerkiksi auton ostamiseen, voit hakea autolainaa siihen pankista tai sitten autoliikkeestä. Se mihin tarvitset lainaa määrittelee hieman sitä, mistä lainaa kannattaa hakea.

5000e laina nopeasti

Isommissakin lainasummissa on tärkeää, että summan saa nopeasti tililleen. Vielä joitakin vuosia sitten lainanhakijat saivat odotella pankkien ja rahoituslaitosten päätöksiä useita päiviä, mutta nykysisin asiakkaita halutaan palvella mahdollisimman nopeasti. Nopeudesta on tullut valttia ja monet pankit ja lainanantajat ovat tehostaneet prosessejaan niin, että parhaimmillaan isoissakin lainoissa lainapäätöksen voi saada jo saman päivän aikana. Useat netin lainayritykset lupaavat antaa päätöksen jopa minuuteissa. Jotta saisit lainaa 5000 euroa mahdollisimman nopeasti, voit myös omalta osaltasi vaikuttaa asiaan. Sinun tulee täyttää lainan hakulomake mahdollisimman selkeästi ja kattavasti niin, että lainayrityksen ei tarvitse kysellä sinulta enää mitään lisätietoja, vaan se voi tehdä päätöksen lainasta heti lomakkeesi saatuaan.

Miten saada 5000 laina

Jotta voisi saada lainaa 5000 euroa tai vieläkin enemmän, on tärkeää että hakijalla on säännölliset tulot. Taloudellinen tilanne tulee usein todistaa jollakin tositteella, kuten palkkatodistuksella tai tiliotteella. Isommissa summissa hakijoiden maksukykyä varmistellaan tarkemmin kuin pienemmissä lainoissa, sillä lainanantaja haluaa varmistua siitä, että laina kyetään maksamaan takaisin. Jos laina 5000 euroa kuulostaa liian isolta summalta, kannattaa miettiä olisiko pienempi lainasumma sittenkin hyvä. Lainan hakijalla tulee myöskin olla luottotiedot kunnossa. Puhtaat luottotiedot ovat lainantarjoajalle merkki siitä, että hakija on pystynyt hoitamaan laskujensa ja mahdolliset muiden lainojensa takaisin maksamiset ajallaan, mikä osaltaan lisää luottamusta hakijaan. Luottotiedot tarkistetaan kaikissa lainoissa, oli koko sitten vain muutama sata euroa tai enemmän, yleensä aina.

Lainan hakeminen netissä

Kun sinulla on selvillä mihin tarvitset lainaa, on aika päättää mistä sitä hakee. Jos tarkoituksena on hankkia auto tai asunto, voi lainaa saada kätevästi pankista. Pankit tarjoavat lainaa yleensä kaikkein alhaisemmilla koroilla, joten ne ovat monessa laina-asiassa ensisijainen vaihtoehto. Jos haluat hankkia lainaa remonttia varten tai ostoksia varten, voit hakea myös remonttilainaa tai kulutusluottoa pankista. Periaatteessa pankista pitäisi saada lainaa kaikkeen tarkoitukseen myös hankkimalla luottokortti ja ostamalla ostoksen käyttämällä luottokortin luotto-ominaisuutta. Netissä on paljon myös muunlaisia lainavaihtoehtoja. Lukuisat pikalainapalvelut ja muut lainoja tarjoavat nettisivustot tarjoavat lainaa periaatteessa mihin tahansa tarpeeseen. Niiltä lainaa haettaessa ei yleensä vaadita myöskään takaajia tai vakuuksia, mutta hakija on niistä kuitenkin itse henkilökohtaisesti vastuussa.

Isojen lainojen vertailu

5000 euron lainaa voidaan pitää jo hyvin suurena ja sen vertaileminen on erittäin tärkeää. Isoissa lainoissa myös lainojen korot tulevat suurempaan merkitykseen ja niissä voi helposti säästää jopa satoja euroja, jos valitsee matalan koron lainan. Isoissa lainoissa ei siis lainaa kannata ottaa nopeasta päähän pistosta heti ensimmäiseltä tarjoajalta, vaan vertailla rauhassa kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Myös laskelmat lainan takaisinmaksuajasta ja lainaeristä kannattaa tehdä tarkasti. Isoissa lainoissa takaisinmaksu venyy yleensä useamman vuoden mittaiseksi ja sinun tulee olla varma siitä, että taloudellinen tilanteesi mahdollistaa lainaerien maksamisen myös kaukaisessa tulevaisuudessa. Lainojen hintojen laskemisessa kannattaa käyttää apuna esimerkiksi käteviä lainalaskureita, joita monilla lainayrityksillä ja pankeilla on omilla nettisivuillaan.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!