[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa

abundance-bank-bank-notes-banking-259249 (1)

Äkillisiä menoja voi aiheutua milloin vain. Esimerkiksi jokin kodinkoneista hajoaa tai kotiin tarvitaan nopeasti remonttia. Tällöin olisi hyvä saada nopeasti lainaa. Nykyisin moni lainayritys tarjoaa lainaa ympäri vuorokauden. On täysin mahdollista saada lainaa heti tilille 24 h, joten enää ei tarvitse olla ilman rahaa esimerkiksi johtuen siitä, että on yö.

Koska nykyään yhteiskunta pyörii ympäri vuorokauden ja esimerkiksi kaupatkin ovat joissain paikoissa auki läpi yön, on täysin mahdollista lähteä ostoksille vaikka keskellä yötä. Näin ollen on myös mahdollista saada pikavippi 24 h. Pikavippejä haetaan ympäri vuorokauden täysin samalla tavalla kuin normaalejakin vippejä päiväsaikaan. Pikavippi yöllä haetaan täyttämällä lomake pikavippiyrityksen nettisivuilla. Lomakkeet pikavipeissä ovat hyvin yksinkertaisia, joten niiden täyttäminen ei ole hankalaa yömyöhäänkään. Näin saat lainaa 24/7 eli lainaa heti tilille 24 h huolimatta siitä, onko kyseessä yö, viikonloppu, juhlapyhä tai vapaapäivä.

Mistä löytää pikavippi 24/7

Jos sinua kiinnostaa pikavippi 24/7 -tyyppinen palvelu, kannattaa käydä etukäteen vertailemassa eri pikavippiyrityksiä ja sitä, tarjoavatko ne lainaa myös viikonloppuisin ja öisin. Näin sinulla on tiedossa etukäteen jo lista mahdollisista lainayrityksistä, jolta voisit saada lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kun siis äkillinen rahantarve iskee, sinun ei tarvitse ruveta tutkimaan ja vertailemaan vaihtoehtoja juuri sillä hetkellä, vaan sinulla on olemassa valmis lista yrityksistä, joilta on mahdollista saada pikavippi heti tilille 24 h vuorokaudessa. Pikavippipaikkojen vertaileminen esimerkiksi keskellä yötä voi olla hankalaa ja tällöin helposti haksahtaa ensimmäiseen tarjolla olevaan vaihtoehtoon, joka ei välttämättä taloudellisesti ole järkevin. Voit siis säästää paljonkin rahaa kuluissa ja koroissa, kun tarkistat etukäteen paikat, joista on mahdollista saada pikavippi 24h heti tilille. Jos mahdollista, yritä löytää sellainen pikavippiyritys, joka tarjoaa ensimmäisen lainan uusille asiakkaille ilman kuluja ja lisämaksuja. Näin sinulla on mahdollisuus saada pikavippi heti 24h vuorokaudessa ja kaiken lisäksi täysin ilman mitään lisämaksuja ja kuluja. Tämänlainen pikavippi on kaikkein paras mahdollinen vaihtoehto pikavipille keskellä kiirettä. Kun mietit, miten saada laina heti tilille 24 h, kannattaa siis tutustua lukuisiin eri vaihtoehtoihin ja valita niistä itsellesi paras. Esimerkiksi credit24 rahasiirto on yksi paikka, jossa on tarjolla lainaa ympäri vuorokauden.

Saako pankista lainaa pikavippien maksuun?

Onko sinulla paljon pikavippejä, joissa eräpäivät lähestyvät ja kallis korko juoksee? Tällöin varmasti mietit, saako pankista lainaa pikavippien maksuun. Moni pankki ei välttämättä lähde antamaan lainaa pikavippien poismaksuun, mutta sitä kannattaa silti yrittää. Toinen vaihtoehto on pyytää pankilta lainatarjous kulutusluotosta, jonka korko on edullisempi kuin pikavipillä ja jonka avulla pystyt maksamaan pikavippisi pois. Jos sinulla on esimerkiksi everyday laina, euroloan luottotili tai jokin muu luottotili, josta olet nostanut jo paljon luottoa, kannattaa ehdottomasti harkita lainojen yhdistämistä. Edullisemmalla lainalla on parempi maksaa kalliit lainat pois ja samalla myös taloudellisen tilanteen hallinta paranee, sillä sinulla on tällöin vain yksi laina, jossa on vain yksi eräpäivä. Tänä syksynä tuli myös voimaan uusi laki koskien luottojen korkoja ja hinnoitteluja, joten jos olet ottanut lainasi ennen syksyä 2019, on mahdollista, että saisit lainaa nyt edullisemmalla korolla kuin millä olet aikoinaan ottanut. Onko harkinnassasi euroloan luottorajan nosto? Ennen luottorajan nostamista kannattaa tarkistaa saisitko nyt kokonaan uuden lainan edullisemmalla korolla kuin millä olet aikoinaan euroloanin kautta oman lainasi ottanut. Vertaileminen laina-asioissa kannattaa aina, sillä siinä säästää selvää rahaa.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!