[object Object]

Omalaina

nopeus:3,63

että 60000 €

Lisätietoja

Vertaa lainoja

bank-bank-notes-banking-259249

Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä niissä voi olla hyvinkin suuria eroja. Heti ensimmäistä lainaa, mikä näköpiiriin sattuu, ei kannata valita, ilman että on sitä ennen suorittanut kattavan vertailun kaikista vaihtoehdoista. Lainavertailu on helppoa, eikä siihen tarvita paljon asiantuntemusta. Jotta eri lainat olisivat vertailukelpoisia, tulee vertailussa ottaa huomioon lainan todellinen vuosikorko. Jokaisen lainantarjoajan tulee ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko nettisivuillaan. Tämän lisäksi lainoja vertaillessa tulee ottaa huomioon kaikki mahdolliset kulut. Moniin lainoihin voi kuulua kaikenlaisia lisäkuluja, joita ei heti tule mieleen ottaa laskemissa mukaan huomioon. Tällaisia kuluja voi olla mm. lainanhoitokulut, joka voi olla tietty summa joka kuukausi. Lainan laskuttamisesta voidaan myös periä maksu, esimerkiksi paperilaskun lähettmäminen voi maksaa usemman euron. Lainan nostamisestakin saatetaan veloittaa. Voi myös olla maksullista hakea vähennysvapaata kuukautta tai maksaa lainan nopeammassa tahdissa pois. Kaikki tällaiset lisäkulut tulee ottaa huomioon, kun vertaa lainoja.

Vertaa lainoja aina

Mikä sitten on edullinen laina? Monella ei ole käsitystä mikä on kohtuullinen lainakorko ja minkäsuuruista korkoa voidaan kutsua edulliseksi. Laina vertailu kannattaakin toteuttaa ottamalla mukaan pikavippifirmojen lisäksi esimekiksi pankkien tarjoamia kulutusluottoja, joissa on yleensä edullisimmat korot. Kulutusluotto vertailu kannattaa tehdä mahdollisimman kattavasti, sillä toisin kuin pikavipit, kulutusluotot ovat yleensä isoja summia, joiden kuluista ja koroista kertyy nopeasti paljon ylimääräistä maksettavaa. Edullisin laina on se, jossa on kaikkein pienimmät kulut.

Myös netissä on valmiita lainojen vertailusivustoja, joissa on esitelty paljon erilaisia lainoja ja kerrottu niiden oleelliset kulut. Lainan haku näiden vertailusivustojen kautta voi olla helpompaa, sillä niiden avulla voi saada osviittaa siitä, mikä on edullisin kulutusluotto. Kannattaa kuitenkin huomioida, että se, että laina on vertailusivustolla edullinen kulutusluotto, ei se tarkoita sitä, että kyseessä olisi markkinoiden halvin kulutusluotto. Kaikkia mahdollisia luottoja ei nimittäin ole saatavilla jokaisella lainanvertailusivustolla.

Jos siis haluat saada lainaa edullisesti, kannattaa lainojen kulujen ja korkojen vertailuun käyttää riittävästi aikaa. Vaikka se saattaa kuulostaa työläältä, eikä sinulla millään olisi ylimääräistä aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä sitä, on se kuitenkin järkevää, sillä siinä säästää selvää rahaa. Vertaile lainoja kaikessa rauhassa ja kun olet löytänyt itsellesi sopivimman lainan, voit ottaa sen. Näin sinua ei myöskään jää kaduttamaan, kun huomaat, että jossain muualla olisikin ollut saatavilla edullista lainaa. Vertaalaina palvelussa on myös kattava valikoima erilaisia lainoja, joita on helppo palvelun avulla vertailla.

Vertaa lainoja ja niiden kuluja

Lainojen vertailu on myös siinä mielessä kannattavaa, että jos sinulla on ennestään paljon kallista lainaa, voi olla järkevää maksaa sitä pois jollain alempikorkoisella ja edullisemmalla lainalla. Lainnojen yhdistäminen vertailu on siis järkevää, sillä kun huomaat nykyisen lainan maksamisen olevan hankalaan sen isojen kulujen ja korkoken vuoksi, voi vastaus olla muut netin edulliset lainat, joiden avulla saat nykyisen kalliin lainasi maksettua pois. Halvin laina 10000 euron suuruiselle summalle löytyy samalla tavoin. Vertailemalla korkoja aktiivisesti ja pyytämällä lainatarjousta myös omasta pankistasi. Nykyisin myös pankit ovat panostaneet nopeaan lainanantoon, joten sinun ei tarvitse odotella sitä, että saisit lainasumman tilillesi useita päiviä tai jopa viikkoja. Vertaa laina siis netin rahoituslaitoksista kuin perinteisitä pankeistakin. Vertaa lainat aina kun olet ottamassa sitä, jotta teet kannattavan lainasopimuksen. Vertaa lainaa, vaikka sinua ei juuri nyt huvittaisikaan, sillä tulevaisuudessa se tulee sinulle edullisemmaksi, koska sinun ei tarvitse maksaa lainaa niin paljon takaisin.

Löydä paras laina sinulle

52 tarjoukset
Tarkista kaikki tarjouksetTarkistaa

Lähettämällä pyyntösi voit saada rahaa 15 minuutissa!